Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Oprava Technics SA-5770

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [7]

Téma: Oprava Technics SA-5770

Ahoj,
už nějakou dobu mi tady leží obří vintage receiver Technics SA-5770A. Asi rok zpátky jsem ho dal kolegovi elektrikáři na opravu s tím, že v jednom kanálu extrémně škvrčí a vydává pazvuky. Zesilovač mi vrátil s tím, že přidal přepínač na vypínání a zapínání vstupu reprobeden (nějak jsem nepochopil čemu to mělo pomoct). Takže nevyřešil vůbec nic a jen mi udělal do předního panelu díru sad. Sháním tedy někoho šikovného z okolí Ostravy kdo by dal zesilovač zpátky do funkčního stavu (zadarmo to samozřejmě nechci smile). Závada tedy zůstává stejná: jeden kanál šumí, druhý hraje. Přidávám i fotky zesilovače...

Obrázky:
http://sklad.obrazku.cz/obr479347_IMG5542.jpg
http://sklad.obrazku.cz/obr479348_IMG5545.jpg
http://sklad.obrazku.cz/obr479349_IMG5538.jpg
http://sklad.obrazku.cz/obr479350_IMG5539.jpg
http://sklad.obrazku.cz/obr479351_IMG5540.jpg
http://sklad.obrazku.cz/obr479352_IMG5541.jpg

Re: Oprava Technics SA-5770

Tenhle typ sice neznám, ale asi bude dost velký problém sehnat náhradní díly. Podobných věcí jsem měl na stole desítky, ale moc valný zvuk se z nich zrovna nelinul.

Re: Oprava Technics SA-5770

Teda, přerazit ruce za ten vypínač! Není to sice žádný extra stroj, ale tohle si nezasloužil smile

Web

Re: Oprava Technics SA-5770

Nechápu. Nechápu co je na tomhle světě ještě možný.  Ani mě nenapadá řešení jak následky po tom vypínači odstranit mad .

Re: Oprava Technics SA-5770

Takový krasavec, kolegu elektrikáře pošli do pr*ele a pak ho do ní kopni. Jak říkám nejhorší je kamarád elektrikář který umí všechno na světě včetně pájení vlnou doma na stole. Díra zadělat půjde určitě, půjde zakitovat, pak lehce přetřít asi stříbřenkou s černou. Jen je velká škoda s místem kde páchal to "zlo".

Re: Oprava Technics SA-5770

Nezlobte se na mě, že to tak napíšu. Svěřit poměrně složitý elektronický přístroj prvnímu kokotovi-zásuvkáři, který má doma vadasku a možná ještě starý Avomet není moc rozumné a podle toho to taky tak dopadlo.
Postižený kanál nehraje, pouze šumí, bručí, nic se nadměrně nezahřívá - je potřeba se vyjádřit jasně a přesně, jak se závada projevuje. Pokud to máš chuť balit a posílat poštou, opravím Ti to. Pokud to máš v dojezdové vzdálenosti do Ostravy, pak Ti to opraví Sendy.

Web

Re: Oprava Technics SA-5770

Tak zesilovač jsem před chvílí odvezl k Sendymu smile. S dírou budu muset něco vymyslet... Ještě teď se biju do hlavy, že jsem takový kousek svěřil, jak říká Sinclair, zásuvkáři.

Příspěvky [7]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Oprava Technics SA-5770

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£