(upravil feketek 6. 6. 2010 15:32)

Téma: DENSEN BEAT B300

Klucí,spíš teda Ostraváci a okolňáci,neměli byste někdo někdy čas a chuť podívat se na  tento koncový zes  http://www.densen.dk/index.php?page=pro … 2=classics  ? On je tam prý asi někde studeňák,hraje v pohodě,jen není tak detailní jako býval a měl ho kluk na proměření a něco mu teda chybí,jen zjistit co... Rád dojedu po okolí Ostravska kdekoliv.
Díky

(upravil feketek 11. 6. 2010 21:09)

Re: DENSEN BEAT B300

A neznáte někdo někoho,kdo by dovedl proměřit ten zesilovač? Psal jsem přímo do Densenu,psali mi,že dle toho co uvádím,tam je nejspíš nějaký špatný kondenzátor,nechtěl bych to zbytečně posílat do Dánska...

Psal mi jejich servisák:  Hmm it could seem there is a problem with the unit as it should not suppress mids or treble. I believe there may be a problem with a capacitor or a bad connector which I have noted to do this. However I can not be sure without listening to the unit at my workshop.

(upravil sinclair 18. 6. 2010 16:06)

Re: DENSEN BEAT B300

Jestli ti nevadí, že ostravsko je ode mě 100km, tak se na to můžu mrknout.
Řešil jsem už nějaké podobné problémy u zesilovačů Cairn, Audionet, pak hlavně Advance Acoustic a dalších.

Web

Re: DENSEN BEAT B300

Díky Sinclaire,ale jsem v.l,nevěděl jsem,že kamarád co měl Densena půjčeného od kluka co to od něj mám přepnul uvnitř mikropřepínače na svůj pasivní předzesilovač,poté co mi to řekl,jsem je přepnul zpět na aktiv co mám doma (Luxman C-02),tak je vše v pořádku a hraje to v pohodě...

(upravil dawsoo 23. 5. 2023 14:31)

Re: DENSEN BEAT B300

Takže po 13 létech oživíme jo? big_smile
Krásná škatule leč s typickým hounem uvnitř,nicméně ještě že ho tomu komikovi sinclairovi neposlal, mohl by mu pak říci pápá lol Jeden mrtvola B300 se mi asi 10let válí někde ještě ve skříni, spálenka posetá smd vhodná tak na trafo škatuli a konektory na vestavbu něčeho normálního.

Není co dodávat...

Re: DENSEN BEAT B300

Pokud nemáš se škatulí vlastní plán mám zájem.

Re: DENSEN BEAT B300

Můj milášek B-300 odpravil reprosoustavy s láskou stavěné. Impozantním kouřem proběhlo poslední zahořování a z beden zbyly jen korpusy.
Naštěstí znovu oživené levnější řadou Seas - Scanspeak. Raději shořet než shnít, nicméně stejně se mi ten charakter zkreslení líbil. Když není špičkový zdroj zvuku, je temperovaný Beat příjemnou volbou jak u hudby relaxovat.