Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Autohifi » Lightning Audio

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [12]

Téma: Lightning Audio

Dnes jsem videl autozesilovač od firmy Lightning Audio, v obchodě tvrdili že je to podznačka Rockford Fosgate.
Máte  zkušenosti se zesilovači od značky LA? Brat nebrat?
Večer hodím sem fotku.

Re: Lightning Audio

lacny rockford, made in china
ked necakas moc kvality...
aky model?
PS> urcite v tej cene najdes lepsi i ked starsi zosilovac normalnej znacky smile

Re: Lightning Audio

Lacný rockford? no hmm, ked myslis. A china?  Co tak Arizona? A stou kvalitou to bude asi tiež o niecom inom, inak by nepomahal zalozit prvu sutaznu asociaciu  I.A.S.C.A podla ktorej vznikla v Europe EMMA a to myslim ze ma nieco doseba......

Re: Lightning Audio

Ježiš, děcka, jděte si hrát na jiný písek.

U zesilovačů řeším obvodovinu, použitý materiál, celkové provedení a tak dále. Původ je sice dobré vodítko k tomu, "jaký asi bude" ale objektivně o kvalitě těch zesů to říká kulové.

Jako, to že nějaký výrobec založil nějakou soutěž je strašně hezké, ale jednak od té doby už uplynulo drahně let a druhak to absolutně nic neříká o kvalitně jejích výrobků, pouze o schopnostech jejího marketingového managementu. NAOPAK, pokud výrobce propaguje své věci pomocí soutěží, výstav a podobných megaboom akcí, příliš důvěry to ve mě nevzbuzuje.

PS: Než se toho zase někdo chytne, tak předesílám, že nemám absolutně nic proti zesilovačům RF, naopak.

Re: Lightning Audio

Tohle fakt miluju-To je made in China,to dělali žluti a podobně tak je to na pi...Vzpamatujte se už konečně a kdo tam dneska nevyrábí?Pokud ne konečné výrobky tak díly určitě všichni.Je fakt pěkna nálepka uděláno v USA jo určitě to zahřeje na duši ale jen dočasu než se to otevře.Kdyby byli tak špatní tak tam nikdo nevyrábí.

(upravil sinclair 21. 8. 2007 15:44)

Re: Lightning Audio

Z 90% je to bohužel pravda, co čínskej krám, to potenciální průser.
Ano, možná tam vyrábějí všichni-někdo si to ale dokáže pohlídat a někdo na to mrdá a zajímá ho pouze výsledná cena. Ke které toho výrobce tlačíme my prostřednictvím super-hyper-megamarketů, které chtějí taky svůj vejvar.
Stačí jedna či několik /mateřským výrobcem/ neschválených součástek a průser je na světě.
Viz z poslední doby Mattel. Ty žlutý kurvy použili o vlastní vůli neschválenou barvu a kvůli tomu teď Mattel stahuje desetimilióny hraček po celém světě, protože je v nich svinstvo. Tak to se fakt vyplatí...
Vím o desítkách firem, které ještě pořád vyrábějí elektroniku ve své mateřské zemi-mimo jiné i NAD, vyšší řady AV receiverů a zesilovačů.
Jenže my nejsme ochotni zaplatit "bílou" slušnou práci, tlačíme na ceny, jako by to byly špekáčky a tak je jen otázka času, kdy se i ty dražší záležitosti buď přestanou vyrábět úplně, či u žlutejch kurev.
Děláme si to sami. Klasický příklad sraní do vlastních hnízd.

Edit: podívejte se na Novinky.cz, před čím varuje ČOI a kde je to vyrobeno. A jestli by se něco podobného mohlo stát, kdyby to bylo vyrobeno v ČR, podle nějakých norem a doporučení, které někdo respektuje.

A ještě prosím o vysvětlení, proč se už dávno u žlutejch nemontují Mercedesy, BMW, RollsRoyce, Rovery a další. Dyť by to bylo o tolik levnější.

Web

Re: Lightning Audio

No zrovna Medvědy a Bawory maji dost plastových dílu z východu a Rolls už taky není čím býval před pár lety byl prodaný protože to nemohli britove utahnout pro finanč.problémy vyplyvající z toho že nejsme ochotni platit zapadní ač kvalitní práci, jak píše Sinclair nasereme si do vlastních bot,jenže taková je realita.

Re: Lightning Audio

vyrábať a montovať sú dve veci smile káble do mercedesov sa vyrábajú jak na slovensku tak v južnej kórei, neverím že v číne nič nebude... smile pravda, tu je to kôli lacnej pracovnej sile, kde sa platí až po skontrolovaní kvality, ktorá proste musí byť

Web

Re: Lightning Audio

prečo by to tam nemohli robiť? smile touaregh sa tiež montuje na SVK... .)

Web

Re: Lightning Audio

Rozdíl mezi hyundaiem a BMW je jenom v ceně a v tom že v bavoráku se nikde nedá zakopnout o rozvody palubní sítě a podobnou kabeláž. Běžně ve vyších modelech hyundai koukaj dráty od elektrickýho ovládání sedadel a dalších komponent vozu.. /těch rozdílů tam bude určitě víc/
Mimoto radši bych si tisícovku připlatil za QSC z USA než abych litr ušetřil a potom se strachoval s tím zesem  hrát na akcích, protože druhej není. A co když tady ten z číny je něčím ojebanej a odejde mi? Budu jim tam zpívat nebo co?
Proč kurva každej musí mít všechno nejlevnější, a je mu uplně u prdele že za tejden koupí druhý, ale hlavně že to má nejlevněj. Přístup podle mě dost na zamyšlenou..

Re: Lightning Audio

Až na to, že rozdíl mezi Hyundaiem a BMW je jen v ceně bych souhlasil.
Lidi kupují oprcané Behringery, Sekaku a podobný sračky a pak se diví, že jsou průsery. Jednu EP2500 tu mám tak odflákanou, že je mi z toho až blbě-u QSC se nic podobného ani stát nemůže.

Web

Re: Lightning Audio

mam bmw a kdyz sem rozebral plasty v kufru, tapecy ve dverich a pod palubovkou, tak by jste videli, v cem ty peniz taky jsou. kazdy plast je napriklad podlepen tlumicim rounem, kazdy svazek je omotan bavlnenou mekkou paskou, kde je po kazdych vocm plastovy uchytek do kastle. prechody kabelaze ven z auta do dveri jsou na konektory a i ten blbej konektor je prekryt mekcenym nejakym tlumicim vyliskem presne na konektor a uzavreni prechodu. v kufru jsou jiz od vyroby nalepeny tlumici bitumenove platy, na plechach, ty jsou pak prekryty dalso gumovou vrstvou, pak je takovy koberec, pak je tapec opatreny dalsim tlumicim materialem...odhlucneni je skvele. Navic vyborne reseny prechod dveri do kastle..pri vyssich rychlostech neni slyset svist kolem dveri, jak treba u octavie, kdy pri 120ti je slyset meluzina smile
mam starsi e46 a je to srdcovka a vim, ze si tato fabrika jen na znacku nehraje...na novy bych nikdy nemel, tak sem koupil ojete....no a, ze ma sedacky v kuzi jiz ve spatnem stavu, no a, ze odesla vaha vzduchu po 200t kilometrech, musel jsem menit kotouce, desticky, menim i tlumice...ceny jsou mirne drazsi, nez u octavie, ale stoji to za to.
A kazdopadne LightingAudio zase tak spatna znacka neni...
Ja bych se ale vic priklanel k ESX ted je na trhu v cr u firmy audioland.cz kvalitni zelezo za dobre penize...

Příspěvky [12]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Autohifi » Lightning Audio

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£